Thursday, 3 November 2011

kecik ati:(

lame dah xmenulis rasenye.. ari ni aku de masalah skit.. kecik ati dengan someone..huhu sedey sangat.. nape ko buat aku macam ni?? aku tak salah pun kat ko.. npe?? nape?? aku xjumpe lagi kawan2 yang sebaek sumak geng.. diewg je yang selalu apy kan ak walau de masalah pape pn.. die jarang wt benda yg ley menghancurkan fwenship kami.. kami masing2 menjaga.. ntah lh.. lame pulak rase nye nak balik semula ke poli padahal de sebulan je g.. ak xsaba nak hidup balik ngn kawan2 aku disana.. yang susah senang sanggup bersama.. kalu senang sentiasa bersama dan kalu susah tetap kan bersama menyelesaikan masalah.. emm pe lh nasib.. susah kan kalo dh bek sangat ngn owng ni.. tem die susah ak sdie tolong tp tem ak susah die de?? xpelh.. so sad:(

Wednesday, 14 September 2011

tugasan utk ku~

arahan tugasan yg diberi oleh kak rai :-
  1. merekodkan terimaan harian wang amanah
  2. merekod pulang balik wang amanah
  3. merekod bayaran bil TNB
  4. membantu pem. kewangan utk kerja2 perekodan, penyemakan n penyediaan laporan utk akaun cukai harta, sewaan dan lesen
  5. dan tugas2 len yg akn diberi dari masa ke semasa...

yg len ok r tp yg k4 2 atoyai... ak akaun pn nyawa2 ikan je ni lak disuruh wt laporan tahunan.. pn Nik Sue plizz wt kn sy punye akaun..hehehe... i really need your help... pliz2....mampos ak.. kene cntact blik mmbe2 poli ni..

Tuesday, 13 September 2011

dan lagi moment..

 hehe.. sempat ag kn..


puspanita~

10 hb yg lepas ak n 4orang ag kene wakil kn perbarisan ntk puspanita.. sonok gak r tp kesannye ag bgus..hehe.. muke ak mkin itam n xputeh2 g sampai sekarang.. adoii... prob2.. kenangan r sume 2.. kene bdri dkat 6jam stat dari kul 6.45 pagi g..

ni antara moment2 yg ak nk kongsi....

gamba pes mase baru je sampai.. taken at 6.40 a.m

Thursday, 18 August 2011

emm~~

apesal lah gmbar utk profile ni xley kuar.. benci tol lh.. pe ntah yang xkena..

Tuesday, 16 August 2011

mY bff..~

ini lah dbez fwen forever.. tepi sekali blah kiri it's me.. sebelah 2 b, kak na n laz sekali lisa..
hehe.. sume kalo ley nak same.. perasaan x kat kad matrik ktewg de strawberi.. kak na yg bagi tem 2 die g cameron.. sweet sgt.. mishyu all..=(

gambar sidie~~

 inilah gambar my tayunk..huhu..
 tem ni die datang ke kelantan semata2 miss ak..


rahsia.....shhhh!! hehe~

ari ni ak nk kongsi my life ngn sume.. wujudlah 1 insan yg bernama mohd famirul zariq b. adam pd 11 januari 2007 di hati ku.. insan yg sangat simple dan bersedia berkongsi susah dan senang bersama.. selalu mencuba untuk memenuhi semua kehendak ak wlau pe pn yg jadi.. n itulah die.. ak xtaw y semenjak kewujudan dia dalam ati ak, ak dh malas nk pk pasal lelaki len.. myb sbb ak dh jmp owg yg ak cari selama ni.. hehe jiwang r pulak..malu~

Thursday, 11 August 2011

alahai~

emm xmenjadi r ari ni.. xtaw pe prob smpi ssh nk kuar sume.. adoiii...

follower yg ptme..!!

thankz ntk cik nurul sebab menjadi follower sy yg ptme..huhu.. trus kn menjadi follower sy k..=)